Afbouw 2 appartementen in voormalig schoolgebouw Rotterdam

Door de gemeente Rotterdam is een schoolgebouw van 1929 verkocht aan 6 particulieren die een VvE opgericht hebben.

Door deze VvE is opdracht gegeven aan een aannemer die het casco van het gebouw geschikt gemaakt heeft voor het realiseren van 6 appartementen.

Elke eigenaar heeft afzonderlijk zijn/haar woning af laten bouwen c.q. heeft dit zelf afgebouwd.

De eigenaren van appartement 2 hebben ons gevraagd of wij mee wilde doen met de inschrijving voor de afbouw van hun appartement. Dit heeft geresulteerd in de opdracht voor het afbouwen van dit appartement.

De eigenaren van appartement 1 hebben ons gevraagd om op basis van een open begroting een prijs in te dienen. Deze eigenaren waren met ons bekend daar wij bij onze vorige werkgever diverse keren met hun gewerkt hadden. Ook zij hebben op basis van deze open begroting ons opdracht gegeven.

De eigenaren van appartement 2 hebben Wijs architectuur uit Leiden het ontwerp laten maken voor hun appartement. De eigenaren van appartement 1 hebben zelf een architectenbureau namelijk Eklund-Terbeek architecten.

Beiden hebben een ontwerp gemaakt die elk op een eigen wijze de mogelijkheden die een schoolgebouw met een grote verdiepingshoogte en eigen architectuurelementen kan bieden volledig benutten.

Voor beide opdrachtgevers hebben wij tot volle tevredenheid en in goede samenwerking hun wensen op een hoog kwaliteitsniveau kunnen realiseren.