BDS Bouw

Bedrijfsprofiel
BDS Bouw is een onderneming van personen met ruime ervaring in bouwen en verbouwen met daarbij als doel een hoog kwalitatief eindproduct voor een redelijke prijs. Van verbouwen en uitbreiden van woningen en bedrijfspanden tot onderhoud, renovatie en kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfsgebouwen of instellingen.

Visie
Goede samenwerking, kwaliteit en nakomen van afspraken zijn de speerpunten van BDS Bouw Omdat elke klant uniek is en specifieke belangen en wensen heeft spreken we vooraf met u door wat u nodig heeft, zodat we uw behoeften en wensen goed tot hun recht laten komen in de uitvoering van het bouwplan.

Zowel de particulieren als de zakelijke klant kan bij ons terecht voor verbouw, uitbreiding, onderhoud, renovatie en zelfs kleinschalige nieuwbouw. Denk daarbij aan:

  • aanbouw aan een woning of bedrijfspand;
  • dakkapel op een woning;
  • nieuwe indeling van een woning, bedrijfspand of instelling;
  • vervangen van kozijnen;
  • onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in de ruimste zin van het woord;
  • nieuwbouw van een woning of bedrijfspand.

Onze diensten bestaan uit: het maken van bouwtekeningen, aanvragen van de benodigde vergunning, voorbereiden en uitvoeren van de (ver)bouwwerkzaamheden.

BDS Bouw, want bouwen doen we samen
Een goed aannemingsbedrijf werkt nooit alleen. Omdat bouwen iets is wat samen gedaan moet worden is een goede samenwerking de basis voor de realisering van een bouwplan. Dit geldt voor alle bij het bouwplan betrokkenen, die ieder hun belangen en wensen hebben. Ervaring, deskundigheid en betrouwbaarheid zijn daarbij erg belangrijk.

BDS Bouw brengt samen met de klanten in kaart wat naar aanleiding van hun wensen nodig is. De heldere communicatie zorgt voor een prettige en veilige wijze van de uitvoering van het project. Dit kan een project zijn als verbouw, aanbouw, nieuwbouw, onderhoud of renovatie. De klanten die steeds met ons samenwillen werken zijn het bewijs van het vertrouwen dat men in ons stelt. Bij alle projecten staan zaken als kwaliteit, veiligheid en service gecombineerd met juiste kennis en vakmanschap hoog in ons vaandel.

Gegarandeerde kwaliteit, redelijke prijs.
De kwaliteit die wij leveren zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Bij het leveren van kwaliteit hoort het verstrekken van garantievoorwaarden. Dit is één van de redenen waarom klanten steeds opnieuw met ons willen werken. Na het in kaart brengen van uw wensen maken we een duidelijke offerte met een redelijke prijs. Bij de offerte verstrekken we onze uitgebreide garantievoorwaarden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. De hoge kwaliteit voor een redelijke prijs zorgt dat klanten tevreden zijn en graag bij ons terugkomen voor een volgend project.